autóalkatrész kereső
KEZDŐLAP SÚGÓ VEVŐKNEK GARANCIA REGISZTRÁCIÓ KAPCSOLAT Ügyfélszolgálat: jelenleg nem elérhető | KOSÁR (0) TÉTEL
Belépés:
Jelszó:

Alapvető cikkszámokra vonatkozó rendelkezések

 • Fébtetét, fékpofa áraink mindíg egy szettre vonatkozik. 1 db kell tengelyenként
 • Fékdob, féktárcsa áraink mindíg egy db-ra vonatkoznak. 2 db kell tengelyenként
 • Ablaktörlő árainknál mindíg feltüntetjük hogy egy db-s, vagy szett ár. "Méretek megjelölésével"
 • Féktárcsát, fékdobot minden esetben párban tudunk küldeni.
 • Lengéscsillaoító áraink db-ra vonatkoznak. Tengelyenként csak párban rendelhetők, kivételet képeznek az oldalanként eltérő cikkszámok.
 • A rendszerünkben több mint 600 ezer cikkszám szerepel. Az esetleges technikai hibákért felelősséget nem tudunk vállalni, viszont minden esetben tájékoztatjui, ha rendelésével kapcsoaltban hiba merült fel.
 • Minden egyéb esetben áraink, darabárra vonatkoznak.


Jognyilatkozat1. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.


2. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 • Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 • A kínált termékek kategória besorolása
 • Rendelési információk ismertetése
 • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 • Rendelés lépéseinek bemutatása
 • A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 • Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 • Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 • Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
 • Az elállási jog ismertetése
 • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 • Adatkezelési információk


3. Üzemeltetői adatok: / Imprresszum

Cégnév: O-Soft Bt.
Székhely: 1172 Buapest, Ligetsror 53.
Adószám: 21562367-2-42
Cégjegyzék szám: 01-06-756806
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Bíróság, cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: sales kukac cegvalaszto.hu
Telefonos elérhetőség: jelenleg nem elérhető


4. A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-17 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül. amennyiben a rendelt termék elérhető raktárról. Ezalól kivételt képezhet a külön beszerzést igényló termék. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.


5. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

Amennyiben a terméket személyesen kívánja átvenni kirendeltségünkön, a kirendeltségünkre szállított terméket az értesítő levél küldésétől számított 5 munkanapig áll módunkban megtartani.
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb lehet.


6. Házhoz szállítás, információk:

Webáruházunk megrendeléseit az O-Soft Bt. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét mi nem terheljük a megrendelőre!


7. Garancia:

Termékekre 12, illetve 24 hónap garanciát vállal a gyártó.
A Garancia érvényesítés feltétele, az alkatrész szakszerű, szervízben elvégzett beszerelése.
A Garanciális ügyintézéshez csatolni kell:
 • Forgalmi másolata.
 • A szervíz által készített munkalap másolata, pecséttel, aláírással.
 • A vásárlási számla másolata.
 • A beszerelésről készült számla másolata.
 • Az alábbiakban letölthető, maradéktalanul kitöltött bejelentőlap.
A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Amenyiben a termék nem garancaleveles, meghibásodott terméket közvetlenül webáruházunkhoz kell visszakülnedie az O-Soft Bt. 1031 Budapest, Torma Károly utca 14. (jelenleg zárva) Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
Bejelentőlap letöltéséhez kattintson ide


8. Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen esetek az alábbiak:
• Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
• Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
• Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
Autóalkatrészek esetén győződjön meg, hogy a rendelt aklatrész az Ön autójába megfelelő, mert a beszerelt alkatrész újként eladhatatlanná válik, visszavételére nincsen módunk, kivételt képez ez alól a garancális meghibásodás. (lásd garancia) Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!


9. Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a
3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.
(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerűhasználatából eredő kárának megtérítését.
5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

10. Adatvédelmi nyilatkozat. Az adatkezelő

Az adatok kezelője az O-Soft Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő, székhelye: 1172 Budapest, Ligetsor 53.)

A kezelt adatok köre

A http://cegvalaszto.hu/címen elérhető, autóalkatrész webáruház (továbbiakban: Webáruház) az Adatkezelő internetes szolgáltatása. A Webáruház megtekintése során automatikusan rögzítésre kerülhet a Felhasználó látogatásának kezdő időpontja, a Felhasználó számítógépének beállításától függően a böngésző, az operációs rendszer adatai és a Felhasználó számítógépének IP címe. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az Adatkezelő ezen adatokat nem kapcsolja össze más személyes adatokkal, kizárólag a honlap látogatottsági statisztikáinak elkészítésére használja. A szolgáltatás igénybevételét megkönnyítendő a látogatók számítógépén ún. cookie-kat helyezhet el az Adatkezelő. A cookie elhelyezésének megtörténtéről a Felhasználó nem kap külön értesítést. A cookie-k a Felhasználók technikai azonosításának megkönnyítését, és az esetleges személyre szabott szolgáltatások működtetését szolgálják. Az Adatkezelő regisztrációhoz köti a Webáruházban szereplő termékek megrendelésének lehetőségét. A regisztráció során vannak kötelezően és opcionálisan megadandó személyes adatok. Kötelező a Felhasználónak megadnia az email-címét, jelszavát, számlázási adatait (név, pontos cím), és szállítási adatait (név, pontos cím), melyek a felek között létrejövő jogviszony teljesíthetőségéhez szükségesek. A Felhasználó által megadott adatokat Adatkezelő nem nyilvános adatként kezeli. A regisztráció kitöltésével a Felhasználók hozzájárulnak, hogy az Adatkezelő a személyes adataikat kezelje. A Webáruház használatához megadott adatok kezelése a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik. A Felhasználó haladéktalanul értesíti az Adatkezelőt, ha jelszava illetéktelen személy tudomására jutott és régi jelszavának törlését kéri. A jelszó módosítását a Felhasználó bármikor kezdeményezheti a Webáruházon is.

Az adatkezelés célja

A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak felvétele és tárolása a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen. A regisztráció során a kötelezően megadott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevétele, a Felhasználó azonosítása, a Szolgáltató és a Felhasználó közötti kommunikáció biztosítása, ill. az Adatkezelő szerződési kötelezettségeinek biztosítása Felhasználó felé. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 14.§ (2) bekezdése szerinti esetekben az Adatkezelő az adatokat termékeinek fejlesztése, szolgáltatásai javítása céljából, továbbá kapcsolattartási és marketing célokra használhatja. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli, harmadik személynek adatokat nem ad át. A megadott adatok kezelése a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik. Adatvádelmi lajstromszám új 2012 rendelet alapján folyamatban.

Az adatkezelés időtartama

A regisztráció során megadott személyes adatokat a Felhasználó maga bármikor töröltetheti a rendszerből, úgy, hogy a jelzi nekünk a kapcsolat menüpontban, a regsiztrációkor megadott email címével beazonosítva. A személyes adatok törlésére akkor is sor kerül, ha a szolgáltatás megszűnik, vagy ha a Felhasználó a Felhasználási feltételekben foglaltak szerint a szolgáltatás igénybevételi jogosultságát az Adatkezelő megtiltja. Az Adatkezelő a Felhasználó adatait öt évig őrzi, a Felhasználó utolsó bejelentkezésétől számítva, kivéve ha jogszabály miatt ennél hosszabb ideig köteles őrizni (pl: számviteli törvény miatt a kiállított számlák őrzése).

Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A Felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az Adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az Adatkezelő nem ad át, kivéve az Adatkezelő azon alvállalkozóinak, akik a Webáruházban Felhasználó által megrendelt árucikkek házhozszállítását végzik (futárszolgálat, posta). Az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbítások esetén Adatkezelő az adatokat átadhatja a hatóságoknak. Az Adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja, szükség esetén kikéri az adatvédelmi biztos véleményét.

A Felhasználó személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogai

A személyes adatok kezelésének jogalapja a Felhasználó önkéntes hozzájárulása. Személyes adatai kezeléséről minden Felhasználó tájékoztatást kérhet. Az Adatkezelő kérésre 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az Adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az Adatkezelő levelezési címén, vagy elektronikus levelezési címén kérheti bárki, saját levelezési címének megadásával. A Felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen, ennek keretében kérhetik személyes adataiknak helyesbítését és törlését is az Adatkezelő levelezési, vagy elektronikus címén. Az adattörlés módja, hogy az kapcsolat menüpont alatt megjelenő űrlapon keresztül kéri a Felhasználó a saját adatainak törlését. Az adatok törlésére az igény beérkezésétől számított 48 órán belül sor kerül.

Adatok tárolása

A személyes adatokat az Szervernet Kft (132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.) szerverházban elhelyezett webszerveren tároljuk.

Jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a személyes adatai kezelésével kapcsolatban kérdése vagy problémája merül fel, akkor vegye fel az Adatkezelővel a kapcsolatot a Webáruház "Kapcsolat" menüpontja alatt megtalálható elérhetőségek egyikén. Tájékoztatjuk a Felhasználókat, hogy igényüket polgári bíróság előtt is érvényesíthetik, vagy kérhetik az adatvédelmi biztos segítségét is. Erre, valamint az Adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.), valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § tartalmazza.További információk vásárlóknak


Kedves érdeklődő!

  Ez az oldal azzal a céllal jött létre, hogy a vásárlók kevés időráfordítással megtalálják a nekik legkedvezőbb árú, és minőségű ajánlatokat.

  Ön kikeres egy alkatrészt járművéhez, és ezt elküldi felénk. Hasonlóképpen történik, mint egy webáruházban. Mi megkeressük az Önnek megfelelő piaci ajánlatot, majd amennyiben elfogadja árajánlatunkat, készséggel állunk rendelkezésére, és küldjük Önnek az árut.
  A kiszállítás futárszolgálattal lehetséges. A megrendeléshez regisztráció szükséges. A cégválasztó autóalkatrész kereső tovább ezúton kijelenti, hogy az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik fél részére át nem adja.

  De miért jó ez Önnek?
  Azért, mert nem kell időt töltenie a különböző cégek megkeresésével, mi ezt megtesszük Ön helyett. Ezzel időt takarít meg. Továbbá nem a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásával pénzt is megtakarít.

  Technikai okokból a pickpack pontos szálláítás szünetel Kellemes időtöltést kívánunk oldalainkon!


© cegvalaszto.hu autóalkatrész kereső, válasszon autóalkatrészt a legjobb áron!
köszönjük, hogy az alkatrész keresésben is a cégválasztó oldalát választotta