autóalkatrész kereső
KEZDŐLAP SÚGÓ VEVŐKNEK GARANCIA REGISZTRÁCIÓ KAPCSOLAT Ügyfélszolgálat: jelenleg nem elérhető | KOSÁR (0) TÉTEL
Belépés:
Jelszó:

Súgó


Az oldal használata!

Oldalunkat úgy készítettük el, hogy az a felhasználó számára gyors keresést valósítson meg. Ezért egy kezelőfelületen navigálva juthat el a keresett alkatrészig.

  Az alkatrész keresést elkezdheti a keresett termék kiválasztásával is, de az autóját is megkeresheti előbb, majd kiválaszthatja, hogy milyen autóalkatrészre van szüksége. A bal oldali oszlopban találja termékfát. A kis mappa ikon azt jelzi, hogy erre rákattintva az adott csoportban található alkatrész kategóriák kibontásra kerülnek. Páldául, ha a bal oldalon a fékberendezést választja, alatta megjelennek a fék alkatrészek. Például fékbetét, féktárcsa.
  Ha itt kiválasztja a keresendő alkatrészt, akkor az feketével jelölődik. A jobb oldali oszlop az autó kiválasztására szolgál. Elsőször kattintson az Ön autójának tipusára, majd a megjelenő listából pontosítania kell milyen autója van. Amennyiben sok autó jelenik meg, a könnyítés érdekében szűkíthet a listát a fennt látható két választómező segítségével.
  A szűkítés történhet évjárat, vagy hengerűrtartalom szerint, illetve tetszőlegesen mindkettőre egyaránt.
  Így már biztosan ki tudja választani autóját. Ha több egyforma évjáratú, és hengerürtartalmú autót lát, akkor segíthet az utolsó oszlopban látható motorszám is az Ön járművének beazonosításában.
  Ha megtalálta autóját, rákattintva a sor bármely elemére, márt láthatja milyen alkatrészeket tartunk nyilván az Ön autójához. Amennyiben még ekkor nem választott termékcsoportot, kérem tegye meg a fenti leírásnak megfelelően a bal oldali oszolopban.
  A megjelenő alkatészek közül választhat, és kérheti hogy megküldjük a kereskedőknek az Ön kérését, és utána értesítést fog kapni az ajánlatokról.

  Kellemes időtöltést kiván a cégválasztó cssapata.


© cegvalaszto.hu autóalkatrész kereső, válasszon autóalkatrészt a legjobb áron!
köszönjük, hogy az alkatrész keresésben is a cégválasztó oldalát választotta